Avís legal

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que mitjançant aquest avís,( Organyà Park ) informa els usuaris de la seva pàgina web www.organyapark.com, la seva política de protecció de dades de caràcter personal (“les Dades Personals”) per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a OrganyàPark les Dades Personals requerides en el formulari de reserva i/o de sol·licitud registre i/o sol·licitud d’informació.

Organyà Park , reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.

Les Dades Personals seran tractades automatitzades i incorporades a fitxers dels que Organyà Park serà titular i responsable. La recollida i tractament de les Dades Personals, duts a terme d’Organyà Park o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, amb l’empresa.

També seran utilitzades per a la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis d’Organyà Park i la seva adequació a les preferències i gustos del clients mitjançant l’enviament de correus tradicionals i/o electrònics, informació comercial sobre els serveis i/o novetats del Càmping ofereix actualment i en el futur.

Organyà Park no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats. Organyà Park, en els seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom Organyà Park ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant, l’usuari ha d’ésser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, contactant amb nosaltres a través del correu electrònic: [email protected] o [email protected].